Personvern og cookies

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Folkehallene sin nettside – sommerifolkehallene.no. Folkehallene er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Folkehallene samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte et av vårekundesentre.

Vår Energi Arena Sørmarka: tlf. 902 57 300
Vår Energi Arena Sandneshallen: tlf. 919 12 765
Vår Energi Arena Randaberg: tlf. 976 31 668
Vår Energi Arena Sola: tlf. 952 03 133

Informasjon om cookies

sommerifolkehallene.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her

Matomo Analytics
Vi vil i nær fremtid gå over til Matomo Analytics for å bedre ivareta personvern og etterkomme GDPR i forhold til sporing, lagring og håndtering av sporingsdata på våre nettsider. I en overgangsfase vil vi da kjøre analyseverktøyet Matomo Analytics parallelt med Google Analytics. 

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.