Lyst på sommerjobb?

Vi søker verter til Sommer i Folkehallene!

måke illustrasjon
Balanseleker
Er du en engasjert ungdom som har lyst på en uforglemmelig sommerjobb?

Vi ser etter arbeidsomme og utadvendte personer som sprer positivitet og har en ektefølt idrettsglede. Du må være glad i å jobbe med barn, pålitelig og initiativrik. Du er kreativ når du har det rolig rundt deg og er behersket når det koker. Kjenner du deg igjen? Da vil vi ha akkurat DEG med på laget.

Sommer i Folkehallene åpner dørene ved skoleslutt, og er åpent hver dag mellom kl.10-17 helt til skolen starter opp igjen.

Arbeidsoppgavene inkluderer å være vertskap for en haug med idrettsaktiviteter, utleie av utstyr og bemanning i kiosk/café. Vi ser også etter personer som kan sy og personer som har brattkort.

Sommer i Folkehallene er et arrangement der barns trivsel og idrettsglede står i fokus. Vi har ledige stillinger i både i Vår Energi Arena Randaberg, Vår Energi Arena Sandneshallen, Vår Energi Arena Sola og Vår Energi Arena Sørmarka.

I søknadsteksten skriver du litt om deg selv, i hvilken arena du ønsker å jobbe i, og om du har noen spesielle ferdigheter eller sertifikat, som for eksempel om du kan sy eller har brattkort. I tillegg nevner du når du har mulighet til å jobbe i løpet av sommeren.

Bli med på moroa du også!

Nedre aldersgrense er 17 år.

For spørsmål kontakt Trine Lise på e-post:  trine.lise.sveindal@folkehallene.no

Søknadsfrist: 12.03.2023.

fugler ikon
Sommerens høydepunkt
Sosialt
Is og badmington illustrasjon